mandag den 22. juni 2015

Rumænien - Ciorba de Peste

Rigtig lækker suppe,
men ikke så smagsrig
Synes det er lidt synd at koge fisken så meget,
 det ville være helt fint bare med 5 minutter
Da stør ikke lige er den letteste fisk at opdrive,
brugte jeg en blanding af hellefisk og tun
- forbudt gange to når man har små børn, jeg ved det
Karakter: 3

Ciorba de Peste

Ingredienser:

500 g stør, i tern
½ grøn peber, i tern
2 kartofler, i tern
½ løg, delt i 6
½ gulerod, i tern
50 g piskefløde
1 æg
Salt
Peber
1 håndfuld dild, hakket
1 l vand

Bring vand med salt og peber i kog.
Når vandet koger tilsættes grøntsager.
Lad simre 5-7 minutter.
Tilsæt fisk.
Lad simre 15-20 minutter.

Mix æg og fløde med 1 dl vand.
Put æggemix i gryden med fisken, mens der røres konstant.
Tilsæt dild.

Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar