Til tider er jeg en smule doven
Jeg gad simpelthen ikke stå
og skære kartoflerne i små pinde,
så jeg rev dem altså bare på den grove side
af et råkostjern
Her er vi igen ude i en gang comfort food
man skal ikke spare på olien
Dejlig simpelt
Jeg gad simpelthen ikke stå
og skære kartoflerne i små pinde,
så jeg rev dem altså bare på den grove side
af et råkostjern
Her er vi igen ude i en gang comfort food
man skal ikke spare på olien
Dejlig simpelt
Karakter: 4
Bacalhau a Bras
200
g klipfisk
250
g kartofler, i tændstik tykke strimler, eller revet groft
1
lille løg, i tynde ringe
4
fed hvidløg, i tynde skiver
3
æg
Peber
Salt
Persille,
hakket
Olie
Sorte
oliven
Sæt fisken i blød i 24 timer.
Fjern skind og ben fra fisken.
Bræk fisken i bidder.
Steg kartoflerne på en pande.
Sæt til side.
Steg løg og hvidløg gyldne i olie, i en pande.
Tilsæt fisk.
Steg nogle minutter.
Tilsæt kartofler.
Tilsæt æg, salt og peber under omrøring.
Server før ægget bliver helt fast.
Server med persille og oliven.
Bræk fisken i bidder.
Steg kartoflerne på en pande.
Sæt til side.
Steg løg og hvidløg gyldne i olie, i en pande.
Tilsæt fisk.
Steg nogle minutter.
Tilsæt kartofler.
Tilsæt æg, salt og peber under omrøring.
Server før ægget bliver helt fast.
Server med persille og oliven.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar