Lugter meget kraftigt af hvidløg,
men smager ikke så voldsomt
Det er vigtigt ikke at få hældt for meget
bouillon over kyllingen,
da det så kan blive en smule vammelt
Rigtig lækkert til en kold aftensmad
Kyllingen bliver meget mør og velsmagende
Det bliver en stor portion,
men det egner sig også strålende til pålæg
Brug hellere lidt for meget husblas,
end lidt for lidt
Salaten med de overskydende grøntsager
er super læ
men smager ikke så voldsomt
Det er vigtigt ikke at få hældt for meget
bouillon over kyllingen,
da det så kan blive en smule vammelt
Rigtig lækkert til en kold aftensmad
Kyllingen bliver meget mør og velsmagende
Det bliver en stor portion,
men det egner sig også strålende til pålæg
Brug hellere lidt for meget husblas,
end lidt for lidt
Salaten med de overskydende grøntsager
er super læ
Karakter: 4
Răcituri de pui
4 kyllingelår (ca 800 g)
2
persille rødder, i chunks
1
stor gulerod, i chunks
Husblas til 1
liter væske
2
løg, i chunks
7
fed hvidløg, presset
1 l
grøntsagsbouillon
Tilsæt hvidløg.
Lad simre 5 minutter.
Fjern kyllingen fra væsken.
Pil kødet fra kyllingen.
Striml, og put i et fad i et jævnt lag.
Rør husblas i bouillonen.
Lad husblasen opløses.
Hæld bouillonen gennem en si, hen over kyllingen.
Kyllingen skal være helt dækket af væske.
Stil på køl i 4-5 timer.
Server med kogte kartofler og sennep, eller mix de kogte grøntsager fra tidligere med lidt hakkede syltede agurker, hakkede kogte kartofler, mayo, sennep, salt og peber, og server det til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar