tirsdag den 24. juni 2014

Luxemborg - Gromperekichelcher

Med masser af olie,
bliver mange ting bare gode
Jeg lavede den fejl,
at jeg totalt glemte at dræne kartoflerne
Dette førte til behovet for noget mere mel,
som igen førte til,
at kagerne nok blev lidt sejere
og mere melede end det var planen
Så; husk at dræne kartoflerne
Lækkert sammen med en god krydret pølse
Karakter: 4

Gromperekichelcher

Ingredienser:
½ kg kartofler, revet
1 løg, hakket
1 håndfuld persille, hakket
1 æg
1-3 spsk mel
Salt
Peber


Dræn grundigt de revne kartofler.
Bland med løg, persille, æg, salt og peber.
Tilsæt mel nok til, at det hele hænger sammen.
Hæld ca ½ cm olie i en pande.
Varm op til medium varme.
Lav tynde “kager” af dejen.
Steg gyldne på begge sider.

Server med æblesovs.
no → en
together
adverb: together

Ingen kommentarer:

Send en kommentar