onsdag den 23. april 2014

Letland - Rasols

Frisk og fyldig salat

Let at lave
Mange dejlige smagsnuancer,
og konsistenser
Kunne næsten være et måltid i sig selv,
men også godt som tilbehør til kød eller brød
Karakter: 4.5

Rasols

Ingredienser:

2 kogte kartofler, i chunks
2 æg, hårdkogte
2 syltede agurker, i små tern
2 syltede rødbeder, i små tern
¼ æble, i små tern

3 spsk mayonaise
2 spsk creme fraiche
1 tsk sennep
1 tsk eddike
1 nip salt
1 nip peber
1 skvæt Worcestershire sovs

Bland de våde ingredienser, og smag til.
Dressingen skal være en smule salt og sur.
Mix alt fyldet sammen med dressingen.
Lad køle natten over.

2 kommentarer:

  1. tror jeg vi skal ha' i morgen

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

    SvarSlet