torsdag den 6. februar 2014

Kiribati - Hummerhaler med Kokos-Karry Dip

Jeg har aldrig smagt hummer før,
så om det er sådan det skal smage ved jeg ikke
Godt smagte det i hvert fald
Dippen giver lidt smag, uden at overdøve hummeren
Faktisk kunne dippen også sagtens bruges
som en nem suppe
Velegnet til forret
Karakter: 4
Hummerhaler med Kokos-Karry Dip
Ingredienser:
4 hummer haler

Olie
2 dl kokos mælk
1 tsk karry
Salt


Tænd ovnen på 200 grader.
Klip halerne op, ned til det nederste segment.
Bøj halen bagud, til den siger et højt knæk.
Kør fingrene mellem kødet og membranen der holder det fast, så det løsnes.
Læg kødet oven på skallen.
Pensl kødet godt med olie.
Bag ½ min pr 10 gram.


Pisk kokosmælk, salt og karry sammen i en gryde.

Varm op.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar